Arkisto

Teidän kylänne kalenteriin?

18.09.2012

SataKylät ry avaa valokuvakilpailun koskien Satakunnan omaa kyläkalenteria. Kalenteriin pääsee mukaan 12 verratonta kyläkuvaa. Toimi 12.10. mennessä!

Vauhtia pulkkamäessä, suvitapahtuman huipennus, uimarannan avajaiset, talkoot myllyllä, kylätie aamun usvassa – kylillä tapahtuu ja miljoonia mainioita hetkiä on kameroilla ikuistettu. Nyt loisto-otoksella pääsee mukaan Satakunnan ikiomaan kyläkalenteriin.

– SataKylien arkistoissa on tietysti kuva poikineen, mutta haluamme nimenomaan antaa mahdollisuuden kylille. Hienoja valokuvia on kylillä varmasti tukuttain; nyt vain penkomaan ne parhaimmat, usuttaa kyläasiamies Hanna Ruohola.

Otoksia kaivataan jokaisesta vuodenajasta, niin sisä- kuin ulkokuvia. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla eikä niiden tarvitse olla tuoreita, arkistosta pengotutkin kelpaavat. Tärkeää on, että kuvat ovat laadukkaita, sillä niiden koko tulee kalenterissa olemaan noin A4.

Kyläkalenteri valmistuu tämän vuoden joulumarkkinoille ja sitä voi kysellä myyntiin SataKylistä.

Valokuvat tulee lähettää SataKylien kyläasiamies Hanna Ruoholalle 12. lokakuuta mennessä. Mukaan liitetään selvitys siitä, mistä kuva on otettu (paikka ja mahdollinen tapahtuma) sekä kuvaajan nimi.

Hanna Ruohola              hanna.ruohola@satakylat.fi                                                                        p. 044 357 6181