Arkisto

Vuoden kylätekoa etsitään jälleen!

10.06.2014

VUODEN KYLÄTEKO

Nuorten kerhon perustaminen, kylätalon huussin kunnostus, yrittäjän tarjoama uusi palvelu, talkoiden teon ennätys, kylänraitin raivaus, retkeilyreitin suunnittelu ja toteutus, kylän markkinointikampanja, yhteinen jalkapallovuoro… Satakunnan kylillä tehdään roppakaupalla hienoja tekoja, joka päivä!

Jos kylässänne on tapahtunut jotain palkitsemisen arvoista, nyt on aika tuoda se ilmi. SataKylät ry julistaa Vuoden Kyläteko – kisan avatuksi! Vuoden kyläteoksi valitaan teko, jolla on ollut merkittävä positiivinen vaikutus koko kyläyhteisön kannalta. Tekijällä/tekijöillä ei ole väliä, mutta ilmiantajan tulee olla kylällä toimiva yhdistys. Voittajalle on luvassa 500 euron rahapalkinto. Voittaja julkaistaan Satakunnan maaseutugaalassa 19.9.2014.

Vastaa tämän lomakkeen kysymyksiin ja palauta se 15.8.2014 mennessä joko sähköpostitse hanna.ruohola@satakylat.fi tai postitse osoitteella:

SataKylät ry
Hanna Ruohola
Itsenäisyydekatu 35 A 13
28130 Pori

Hakemukseen voi myös liittää vapaamuotoisen selvityksen kyläteosta. Lisätietoja voi kysellä kyläasiamieheltä hanna.ruohola@satakylat.fi tai 044-357 6181.