Arkisto

Spurtti-opintomatka lähiruuasta, -energiasta ja liiketoiminnasta

10.09.2014

Lähde mukaan Spurtti-hankkeen opintomatkalle Etelä-Pohjanmaalle ja Pirkanmaalle 25.–27.9.2014!

 

Miten lähialueen tuotteita saadaan reilusti kuluttajien pöytiin? Millainen tarina on Suomen suurimman kyläkaupan menestyksen takana? Millaisia energiantuotantomahdollisuuksia kylillä on? Mikä on Jalasjärven kylien liiketoiminnan salaisuus? Miten perinteistä ja uusista ideoista luodaan kylille vetovoimatekijöitä?

 

SataKylät ry:n Osallistava paikalliskehittäjäkoulutus Spurtti –hanke järjestää kolmipäiväisen opintomatkan Etelä-Pohjanmaalle ja Pirkanmaalle. Matkan ajankohta on 25.–27.9. Opintomatkan teemana ovat lähiruoka ja –energia sekä kylien liiketoimintamallit.

Opintomatka on suunnattu kylä- ja paikallistoimijoille, paikalliskehittäjille, kuntien viranhaltijoille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Ryhmän enimmäiskoko on 22 henkeä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opintomatkan hinta on noin 135€ (sisältää bussikuljetuksen ja majoitukset). Spurtti –hankkeen kurssilaisille matkan omavastuuosuus on 25 %, eli noin 35€.
Lisäksi kolmen päivän matkan ruokakulut ovat noin 70 euroa. Lounaat ovat omakustanteisia, päivälliset laskutetaan osallistujilta jälkikäteen.

Katso tarkempi matkaohjelma! Ilmoittautumiset matkalle viimeistään maanantaina 15.9. mennessä! Muistathan mainita erityisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:

Hankevastaava Sanna Paala
sanna.paala(a)satakylat.fi
p. 044 257 6181