Avoimet Kylät 2017

Valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää vietetään Satakunnassa jo viidennen kerran 10.6.2017. Mukana on tänä vuonna ennätyksellisesti 41 kylää, joiden ohjelmatarjontaan voi kurkistaa oheisen karttesitteen (linkki) avulla.

Satakunnan kyläelämään on mahdollista lähteä tutustumaan myös linja-auton kyydissä, sillä SataKylät järjestää Suomen juhlavuoden kunniaksi kolme Avoimet Kylät -bussikierrosta. Kierrosten reitit ja kohdekylät ovat nähtävissä täällä (linkki).

Kylien tapahtumapäivän toiminnoista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset ja toimijat. SataKylät hoitaa päivän yleismarkkinoinnin ja koordinoinnin yhteistyössä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa. Satakunnassa päivästä teetetään edellisvuosien tapaan painetut karttaesitteet ja julistepohjat ja kylien tapahtumat lisätään Google Maps -karttapalveluun. Maamme juhlavuoden kunniaksi Suomen Kylätoiminta ry:n kautta on luvassa Avoimet Kylät -päivän valtakunnallista mainontaa ja yhtenäiset tienvarsikyltit kaikille mukana oleville kylille.

Avoimet Kylät -materiaalipankki

Vanhoja Avoimet Kylät -karttaesitteitä

Valtakunnallinen Avoimet Kylät -sivusto

Valtakunnallinen Avoimet Kylät -facebooksivu